Om os

Vision

”You have the vision – we make the steel”

Med en innovativ og kreativ tankgang samt det optimale produktionsudstyr, har vi en målsætning om at være: ”En af de mest produktionskreative stålkomponent leverandør i Danmark”.

Historie

BSM har i to generationer fungeret som specialleverandør med udvikling og fremstilling af krævende stålkomponenter.

Da Bjerringbro – Smed og Maskinfabrik, som i dag er kendt som BSM A/S, blev stiftet i 1985 af daværende indehaver Børge Sørensen, blev grundstenen til en innovativ arbejdskultur lagt.

Siden stiftelsen er der sket et generationsskifte, som gør at det i dag er Steen Sørensen (søn af Børge Sørensen) der i dag er direktør og ejer af BSM.

Vi er i dag specialiseret i teknikker til bearbejdning af stål, som sikre at der kan leveres stålkomponenter i høj kvalitet til vores kunder.

En af de nyeste teknikker er pulverlakering, hvor BSM har en specialiseret afdeling som kan tilbyde pulverlakering af emnerne, derved bliver det en del af den integrerede produktionsproces.

Udover at have specialiseret sig i de nyeste produktionsteknikker, så har BSM siden 2005 valgt at outsource en del af produktionen til BS-Steel i Polen. Dette sikre at der kan produceres til konkurrencedygtige priser, og samtidigt en sikkerhed for at det sker til de normale kvalitetsstandarder i BSM.

BSM er op gennem årene udviklet sig markant, og er blevet en højteknologisk stålproducent, som hele tiden forstærker sig med det bedste produktionsudstyr som findes på markedet. Samtidig formår vi at bibeholde vores grundlæggende værdier, i form af den kreative tænkning i opgaveløsninger.